Akumulatorski slušni aparati

Namesto menjavanja baterij – polnjenje

 

Nova rešitev, na katero se je čakalo že leta! Odslej na voljo v AUDIO BM slušnih centrih.

 

 

Moxi Fit R je po zunanjih merah v primerjavi z drugimi izdelki v svojem razredu najmanjši slušni aparat na svetu, ki podpira ponovno polnjenje baterije. Poleg modela Moxi Fit R je na voljo tudi model Stride M, ki prav tako omogoča ponovno polnjenje baterije. Naprave so uvedene kot del nove platforme Tempus, ki bo olajšala vaše pogovore ter omogoča bolj naraven sluh kot prej in to brez napora.

Unitron Moxi Fit  slušni aparat lahko vsebuje običajno cink-zrak baterijo za enkratno uporabo, ali pa akumulatorsko baterijo 312, ki lahko nadomesti do 100 cink-zrak baterij. Tovrstna rešitev je na voljo le pri Unitron slušnih aparatih, ki so v Sloveniji ekskluzivno na voljo v AUDIO BM slušnih centrih.

 

 

Moxi Fit je najmanjši akumulatorski slušni aparat na svetu. Izjemno diskretnost ponuja v večkrat nagrajenem miniaturnem ohišju, ki se vam vedno udobno prilega. Polnjenje baterije čez noč zadostuje za ves dan, da ste pripravljeni na vsak pogovor. In kadarkoli lahko vstavite baterijo cink-zrak, da nikoli ne boste brez energije (če na primer pozabite na polnjenje preko noči, ali če morda na dopust s seboj niste vzeli polnilnika).

Kaj nam ponujata Moxi Fit R in Stride M?

  • 30 ur neprekinjene rabe z enim polnjenjem (24 ur pri pretakanju medija)
  • Najbolj stabilna tehnologija baterij trenutno na trgu
  • Najmanjši slušni aparat na svetu (Moxi Fit R), ki podpira ponovno polnjenje baterije
  • Preprosta menjava z baterijo za enkratno uporabo v kolikor ga pozabite napolniti
  • Združljiv s starejšimi modeli
  • Na voljo pri vseh ravneh tehnologije, Pro, 800, 700, 600 in 500

Prenos brošure